Even voorstellen

Wie ben ik?

Ik ben Julie Oostenrijk- Treffers,  ZZP’er , moeder van twee jonge kinderen en samen met mijn man woonachtig te Huissen.  Ik ben positief ingesteld,  richt me op wat mogelijk is en denk in oplossingen.

Als kind wist ik al dat ik rechten wilde studeren en zo geschiedde.
Na mijn rechtenstudie ben ik in 2007 bij een grote internationale franchiseorganisatie als bedrijfsjurist begonnen. Aanvankelijk adviseerde ik alleen de directie, maar al snel wisten de franchisenemers mij eveneens te vinden. Tijdens mijn dienstverband van 7.5 jaar heb ik op verscheidene rechtsgebieden, nationaal en internationaal, veel ervaring opgedaan en kennis vergaard. Ook heb ik in meerdere zaken succesvol bemiddeld.

Naast mijn dienstverband hielp ik met succes familie, vrienden en kennissen met allerhande juridische vraagstukken.  Het idee van verzelfstandigen is toen ontstaan.

In 2011 kwam ik in contact met een ondernemer, niet zijnde een franchisenemer, die mij om juridische ondersteuning verzocht. Dit heeft ertoe geleid dat ik begin februari 2012 WetsWijzer Juridisch Adviesbureau ben gestart. Na drie jaar combineren besloot ik  begin maart 2015 dat het tijd was het werken in dienstverband achter me te laten en me volledig te richten op WetsWijzer.